De nieuwe UGG herfst/winter collectie 2016/2017

Als er een ding is waar we naar uitkijken in de winter, misschien nog wel meer dan de feestdagen zelf, is het wel de nieuwe UGG collectie voor het herfst en winterseizoen van 2016/2017. De nieuwe collectie UGGs laat nieuwe modellen zien en verbeterde versies van de klassiekers. Lees hier wat volgens ons de hoogtepunten van de nieuwe collectie zijn!

De nieuwe classic

De bekende classic UGGs hebben we natuurlijk allemaal in de kast staan. De hoge of lage, de grijze of de zandkleurige: de klassieke UGGs zijn de basis van elke garderobekast. Hoewel de laarzen van hoogwaardige kwaliteit sheepskin zijn gaat je lievelingspaar helaas niet je leven lang mee. Helaas omdat ze zo lekker zitten, feest omdat je na verloop van tijd best eens een nieuw paar mag kopen van jezelf!

UGG heeft voor de herfst/winter collectie 2016/2017 de welbekende classic verbeterd. De nieuwe classic heeft verbeterde grip, is nog duurzamer en is daarnaast waterafstotend. Kom maar op met die herfststormen, wij staan stevig in onze schoenen. Nu nog maar zorgen dat we kunnen kiezen tussen onze favoriete kleuren Sand, Chocolate of de eye-catching bougainvillea.

Classic Luxe collectie

De nieuwe classic luxe collectie is een wat chiquere variant op de bekende classic UGGs. Je kunt de collectie zien als een elegante uitvoering op de icon boot met een slanke, gestroomlijnde lijn in een geraffineerde stijl. We krijgen het bijzonder warm van de nieuwe Abree 2 vachtlaarzen. De hoge laars is gemaakt van suede en uiteraard gevoerd met sheepskin die behandeld is voor die bijzondere zachtheid. De mooie chique laars is verkrijgbaar als laars en als mini.

Nieuwe ontwerpen

Een van onze nieuwe favoriete ontwerpen van de nieuwe collectie is de Tania laars. In een zigzagpatroon kunnen we niet alleen de heerlijke zachte wol voelen maar ook nu ook zien! Verkrijgbaar in de kleuren blauw en cognac (cognac is onze favoriet!).

Uit de stoere classic street collectie springt voor ons de nieuwe Quincy in het oog. Met een stoere veter en de mogelijkheid om de enkelflap om te vouwen voor warme enkels buiten en een stoere look binnen.

Welke UGG wordt jouw nieuwe favoriet?