Goedkoop Uggs kopen met deze tips

Heb je niet zoveel geld over om de originele Ugg Australias te kopen? er zijn diverse zaken om goedkope Uggs te kopen. Als je goedkope Uggs wilt gaan kopen zal je wel wat meer moeite moeten doen om deze te vinden of als je voor een “nep Ugg” gaat kun je ook mindere kwaliteit verwachten.

Hieronder enkele tips die je zullen helpen om goedkope Uggs op de kop te tikken

  • Handel uit amerika: Sommige mensen hebben een handeltje opgezet om in grote partijen uggs uit het buitenland te halen (bv amerika te) halen en deze vervolgens in Nederland te verkopen. Zij bieden vaak tegen een goedkope prijs de schoenen aan op marktplaats of fora. Het nadeel hiervan is dat je geen garantie krijgt, je niet weet of de uggs echt of nep zijn en zo kan goedkoop al snel duurkoop worden.
  • Tweedehands Uggs zijn natuurlijk altijd goedkoper, snuffel eens rond op Marktplaats en wellicht zie je nog een goed paar in jouw maat
  • Koop namaak / nep uggs. Er zit een groot verschil in de namaak uggs en look a like uggs. Namaak uggs zijn de nep varianten van de ugg australia, hier is de kwaliteit vaak stukken minder. Look a like uggs zijn schoenen van andere vaak bekende merken, bijvoorbeeld replay die een schoen hebben ontworpen die lijkt op de ugg. De look a like uggs zien er ongeveer hetzelfde uit en zijn een stuk goedkoper, een goed alternatief dus!
  • Koop pas Uggs als ze in de Sale zijn. Een goed moment is altijd te wachten nadat een seizoen is afgelopen. Wil je Uggs Laarzen kopen dan kun je de sale verewachten als de winter bijna voorbij gaat. De sales beginnen dan zo rond februari & maart. Bekijk hier de Uggs die op dit moment al in de sale zijn.
  • Bezoek een UGGS Outlet store. Helaas is er op het moment geen Outlet store meer in Nederland. Op initiatief van schoenenwinkel van den Assem was er 2010 een Uggs Outlet store in Rotterdam. Maar hou de berichten in de gaten want wellicht komt er een nieuwe?
  • Check aanbiedingen en kortingscodes van schoenenwinkels. Er zijn vaak diverse acties van schoenenwinkels waar je van kunt profiteren. Denk aan een kortingscode of tijdelijke acties.