Tips voor je Uggs outfit

We hebben een aantal do’s en dont’s voor je verzameld over het dragen van UGGS. Het is natuurlijk zonde als je de UGGS met de “verkeerde kleding draagt” of op de verkeerde momenten. We hebben ook een aantal video’s gevonden waarin goede tips worden gegeven over welke kleding je bij je UGG’S kunt dragen en wat je beter NIET er bij kunt dragen!.

Onze Tips hoe je Uggs moet dragen:

  • Bepaal goed welke type Ugg bij jou past. Met name de kleur is belangrijk, past deze bij je haarkleur, huidskleur? Kijk ook eens naar wat voor kleding je meestal aanhebt en of dit wel samengaat met de Uggs.
  • Je het diverse outfit mogelijkheden met Uggs, hier een aantal voorbeelden:
  • Leggings, met een rokje of in plaats van leggings een paar lange kousen en daarboven een kort rokje (ook wel highschool look).
  • De makkelijkste en meest comfortabele manier is je Uggs te dragen onder een skinny jeans met bijvoorbeeld een baggy blouse erboven.
  • Draag een baggy broek en stop de pijpen in je Uggs. Pas wel op dat je outfit niet te baggy wordt, kies daarom bijvoorbeeld voor een strak truitje of blouse erboven.
  • Combineer de juiste kleuren. Doe dus geen fele of neon gekleurde uggs aan met een zelfde soort kleur kleding.
  • Ook al zijn de Uggs lekker warm, pas op met wanneer je ze aan doet want je kunt ze snel lelijk maken. Dit gebeurt met name als je door het natte weer loopt. Is het zover gekomen dat je Uggs er niet meer uit ziet… doe ze dan ook niet meer aan!

Wat video’s met tips en ideen hoe je Uggs kunt dragen

Deze Amerikaanse fashion dame geeft een aantal tips wat je bij UGGS kunt dragen en juist wat je er niet bij moet dragen. Zo moet je volgens haar GEEN uggs dragen bij een Bikini en ook niet wanneer je er proffesioneel wilt uit zien.. Draag wel UGGS bij jeans, strakke sweat pants

Of wat dacht je van deze tips: